divendres, 26 de novembre de 2010

Audició Violí i violoncel

El dia 16 de novembre van venir dos noies a tocar el violi i el violoncel i ens va agradar molt.
Ens van ensenyar que hem de posar resina abans de tocar perquè si no sonaria molt malament .La Laura abans de que vinguessin les dues noies ens va ensenyar moltes coses. El dia que van venir les dues noies la Jana i la Laura ens vam reunir els dos tercers a la classe de musica. Ens va agradar molt!
Andrea

Aquest trimestre a música estem estudiant els instruments de corda fregada, també
sabem les parts dels instruments com per exemple el cap que té forma a de cargol. Ahir ens van venir a veure dues noies joves que tocaven,una el violi i l'altre el violoncel i ens u vam passar molt bé era molt divertit i tocaven molt bé,però nosaltres en sabem més instruments com:la viola i el contrabaix. Aquest trimestre ens a agradat estudiar aquest instruments.
Anna B

Aquest trimestre els de 3r hem treballat els instruments de corda fregada que son:el violi,la viola,el violoncel i el contrabaix . Ahir,dia 15 de novembre,van venir a classe de musica dues noies,una tocava el violi i l'altre el violoncel. Vam aprendre moltes coses noves però també ens van explicar coses que ja sabíem. Ens van ensenyar com es tocava per aconseguir fer un pizzicato, ens van dir que es feia amb els dits. Ens van deixar tocar l'instrument que volguéssim. El violi,la viola ,el violoncel i el contrabaix son iguals però uns son mes grans i els altres mes petits
Anna E.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada